Start met klassiek scheren

De authentieke manier van scheren is voor veel mannen en met name voor de jonge generaties volledig onbekend en dat is zonde. Scheren op klassieke wijze is namelijk veel beter dan scheren met plastic mesjes of met een scheerapparaat, ook veel cooler.

Krabber. Klassiek € 29,95

Stijlvolle krabber

1.


De krabber heeft een lengte van 150mm en is met zijn 85 gram een zwaargewicht zelfs in zijn eigen gewichtsklasse. De krabber bestaat uit drie delen, het handvat en de twee opschroefbare stukken, de kam en het kopstuk. De uitsparingen en bewerkingen in het handvat geven veel grip. De fijne balans staat garant voor een comfortabel en stabiele handeling.

Verchroomd en verzwaard

2.


Omdat de krabber is verzwaard ligt deze lekker in de hand waardoor het scheren soepeler gaat. Naast verzwaard is de krabber ook verlengd voor een robuuster karakter en een verfijnder scheerresultaat. De krabber is voorzien van een verchroomde coating waardoor deze niet roest en nog jaren lang blijft glinsteren op jouw wastafel.

Goed voor de huid

3.


De kop van de krabber kan gegraveerd worden. De gesloten kam zorgt ervoor dat het scheermesje alleen scheert wanneer jij het mesje precies op 45 graden op de huid zet. Dit voorkomt dat je je helemaal opensnijd. In tegenstelling tot plastic mesjes snijdt de krabber alleen de baardharen af en niet de bovenste laag van de huid. Hierdoor wordt huidirritatie voorkomen. De kans op ingegroeide haren en ontstekingen is minimaal en het scheerresultaat glad, zoals het hoort.

De perfecte match

Zowel de krabber als de scheerkwast zijn verzwaard en verchroomd, ze zijn dus een perfect setje. Ook kan je jouw scheerkwast laten graveren.

Scheerkwast. Silvertip fibre € 29,95

Silvertip-fibre

4.


De kwaliteit van een scheerkwast is afhankelijk van het type haren dat het heeft. De haren van onze scheerkwast zijn van ‘silvertip fibre’. Dit is een hoogwaardig synthetische vezel, praktisch gelijkwaardig aan de natuurlijke silvertip dasharen. De vezels zijn super zacht en gaan lang mee, daarnaast drogen de vezels snel. Ideaal dus om mee te nemen op reis.

Diervriendelijk

5.


Omdat de vezels van de kwast synthetisch zijn komen er geen dassen aan te pas, wel zo lief. Wist je trouwens dat je met een scheerkwast je schuim beter kan opschuimen dan bijvoorbeeld het schuim uit een spuitbus. Het schuim opgeklopt met een scheerkwast is zachter omdat er meer lucht inkomt. Daarnaast zorgt een kwast voor een verhoog wateropname. Dit maakt het scheerschuim romiger. Bovendien beschermt het ook nog eens je huid omdat je het scheerschuim beter kunt verdelen over je gezicht.

Verchroomd en verzwaard

6.


De scheerkwast is 94 mm hoog en net als de krabber is de scheerkwast verzwaard, hij weegt maar liefst 60 gram. Ook is hij net als de krabber verchroomd, een perfect setje op jouw wastafel dus.

Maak van je gerei een erfstuk

Maak van jouw gerei een erfstuk en laat de krabber of kwast graveren met jouw naam of initialen. Omdat het gerei een zeer lange levensduur hebben kunnen ook de generaties na jou een echte scheersessie ervaren.

Graveerservice. Scheermes of scheerkwast € 9,95

Gebrandmerkt

Een authentieke scheerkrabber is pas echt van jou wanneer deze is gebrandmerkt met jouw naam! Gaaf Geschoren snapt dat, en daarom kan je bij ons jouw scheergerei laten graveren.

Mes en kwast

Zowel de scheerkwast als de scheerkrabber kunnen worden gegraveerd. De positie van de graveertekst is bij de scheerkrabber op de kam zoals hiernaast op de foto te zien is. Bij de scheerkwast komt de graveertekst op de onderkant van het handvat.

Mogelijkheden

Wat je ook bedenkt, vrijwel alle teksten kunnen wij voor je graveren. Het maximale aantal tekens voor op zowel het scheermes als op de scheerkwast is 20 karakters.

Betaling met gemak

Wanneer je naar de bestelpagina gaat en een scheermes of kwast besteld, dan is het mogelijk aan het einde van de bestelling jouw graveertekst door te geven. Nadat we je bestelling hebben ontvangen controleren we jouw tekst en krijg je van ons bericht zodra deze is goedgekeurd.

Eenvoudig wijzigen

Ook wanneer je jouw gerei laat graveren komt je bestelling gewoon door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn om jouw bestelling aan te nemen. Door het graveren duurt het ietsje langer voordat je jouw bestelling op de deurmat hebt. Ga uit van maximaal 7 dagen.

previous arrow
next arrow

Scheerblades

Bespaar jezelf een hoop geld en gedoe. Met dit mini-abonnement op scheerblades hoef je niet meer naar de supermarkt, ben je milieubewust bezig en bespaar je per maand dikke euro’s.

Essentials Basic. Abonnement op scheerblades € 4,95 p/m

Scherpe scheerblades

7.


De verwisselbare scheerblades zijn van kwalitatief hoogwaardig verchroomd staal en hebben een vergevingsgezind karakter. In één doosje zitten 10 scheerblades verpakt afzonderlijk in paraffinepapier. Een scheermesje gaat ongeveer 3-5 scheerbeurten mee. Hierdoor is het scheren in tegenstelling tot plastic mesjes afval besparend.

Gaaf resultaat

8.


De scheerblades zijn uitermate geschikt voor de startende klassieke scheerder en voor mannen met alle huidtype en lichte tot middelzware baard.  Om het scheermesje te instaleren draai je de krabber open en haalt de delen van elkaar. Zo kan het mesje worden geplaatst of vervangen en de krabber kan op deze manier ook goed gereinigd worden.

Ambachtelijke scheerzeep

Onze ambachtelijke scheerzeep is exclusief verkrijgbaar voor ‘partners in shave’ welke periodiek scheerverzorging ontvangen. Deze periodieke aanvulling bestaat uit de ‘ambachtelijke scheerzeep’, ’30 scherpe scheerblades’ en onze ‘Eau de cologne’.

Essentials Elite. Scheerverzorging incl. scheerzeep € 12,95 p/m

Verzorgende schuimlaag

9.


Er zijn meerdere redenen om goede scheerzeep te gebruiken. Allereerst zorgt de zeep dat de huidvetelaag wordt opgelost. De zeep moet de huidvetlaag doorbreken om je baardharen optimaal te kunnen verzachten. Dit laatste gebeurd doordat je baardharen water uit het scheerschuim absorberen. Zacht baardhaar is eenvoudiger af te scheren. De zeep opgemaakt uit luchtbellen zorgt voor een beschermend en geleidend laagje. Het scheermesje glijdt zonder weerstand over je huid waardoor deze soepel en verzorgd aanvoelt.

Biologisch en handgemaakt

10.


Onze biologische scheerzeep is met de hand vervaardigd. Gemaakt zonder synthetische toevoegingen of palmolie. Onze scheerzeep bestaat uit voedende plantaardige oliën en een combinatie van ingrediënten die een heerlijke geur afgeven tijdens het scheren. Bekijk hier alle ingrediënten.

Eau de Cologne

Onze Eau de Cologne genaamd ‘Nonchalant en Ambitieus’ wordt verstrekt op abonnementsbasis. Tezamen met 30 scheerblades en de ambachtelijke scheerzeep vormt het ons aanvullingspakket op scheerverzorging ‘Essentials Elite’. Daarnaast is is hij ook apart verkrijgbaar, als luxe cadeau om te geven bijvoorbeeld.

Eau de Cologne. Nonchalant en Ambitieus € 29,95

Finishing touch

11.


Wanneer je klaar bent met scheren is het noodzakelijk de huid te kalmeren en te ontsmetten. Dit doe je met een lekkere en verzorgende aftershave of Eau de Cologne. De Eau de Cologne zorgt ervoor dat openstaande poriën na het scheren worden afgesloten. Hierdoor kan er geen vuil in de poriën komen en de ingrediënten zorgen voor een herstel van de huid. Scheren is in het algemeen namelijk best belastend voor de huid. De parfum zorg er tevens voor dat je weer fris en fruitig voor de dag komt.

Verleidelijke odeur

12.


Dit is geen parfum noch een aftershave. Naast de nodige verzorgende, ontsmettende werking is de Eau de Cologne stiekem toch voorzien van een lichte soepele odeur. Na de kick volgen losbandige kruidige toetsen van sandelwood en jeneverbes. Radicale aroma’s van citroen en en sinaasappel zorgen voor een gewaagd evenwicht en maken de gezette signatuur doorslaggevend  sensueel. Omhuld door rokerige toetsen van musk ruikt het naar ondoorgrondelijk onbezorgdheid en een zeker gemak dan wel overtuiging. Deze meesterlijke compositie heet niet voor niets ‘Nonchalant en Ambiteus’. Bekijk hier alle ingrediënten.