Scheerabonnementen

Claim de badkamer voor altijd met een abonnement op Gaaf Geschoren. Elk kwartaal ontvang je een ruime aanvulling op je huidige scheerequipage. Je kunt kiezen uit een ‘abonnement op scheermesjes’ of een ‘abonnement op scheerverzorging’.

Partners in shave

Goede gewoontes moet je koesteren, daar moet je loyaal aan zijn. Echter, zonder de invloed of ondersteuning van de juiste partners, sneuvelen in deze hectische tijden goede gewoontes al snel. Als ‘Partner in Shave’ kan Gaaf Geschoren jouw klassieke scheergewoonte blijven ondersteunen. Naast scheergerei bieden wij namelijk ook de nodige scheerverzorging welke je periodiek ontvangt.

Jouw pakket met essentiële scheerbenodigdheden valt gewoon op de deurmat en betaling gaat automatisch. Een hoop gemak dus en de ervaring van een bezoek aan de barbier, maar dan thuis, elk keer opnieuw.

Abonnement op scheermesjes

Met het ‘Essential Basic’ abonnement ontvang je 30 scheerblades om weer een compleet seizoen vooruit te kunnen. Elk scheermesje gaat ongeveer 3-5 scheerbeurten mee.

Essentials Basic. € 4,95 per maand

Wat krijg je?

Met het Essentials Basic abonnement krijg je elk kwartaal 30 scherpe scheerblades thuisgestuurd. Elk mesje gaat ongeveer 3 scheerbeurten mee. Je hoeft dus niet meer naar winkel en dat voor een klein prijsje van €4,95 per maand. Wil je meer info over onze scheerblades, neem dan een kijkje op de productenpagina.

Levering per kwartaal

Je ontvangt jouw scheerblades elke 3 maanden vanaf het moment dat je abonnement ingaat en je jouw bestelling hebt afgerond. Bestel je ook klassiek scheergerei? Dan ontvang je tegerlijkertijd ook jouw eerste kwartaal aan scheermesjes. Je krijgt van te voren altijd van ons bericht dat je bestelling eraan komt en wanneer deze zal plaatsvinden.

Op de deurmat

Je pakketje met scheerblades komt gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te zijn. Sterker nog, je hoeft niet meer naar de winkel en in de rij te staan om scheermesjes te gaan halen. Wat een gemak.

Betaling met gemak

Bij Gaaf Geschoren krijg je goede scheermesjes voor een degelijke prijs. De betaling wordt geregeld via goed beveiligde automatische incasso en je hoeft dit dus maar 1 keer aan ons door te geven.

Eenvoudig wijzigen

Wanneer je een abonnement hebt op onze scheerblades dan zijn wij met trots jouw 'partner in shave'. Je krijgt van ons inloggegevens zodat je op onze website kunt inloggen op je eigen account. Hier kun je jouw abonnement beheren en wijzingen doorvoeren. Denk aan jouw abonnement pauzeren, opzeggen of upgraden naar een 'Essentials Elite' abonnement.

previous arrow
next arrow

Abonnement op scheerverzorging

Met het ‘Essential Elite’ abonnement ontvang je periodiek een ruime aanvulling op je totale scheerverzorging. Geen overbodige luxe als je van stijlvol je lifestyle wil maken, maar hier weinig voor wil doen.

Essentials Elite € 12,95 per maand

Wat krijg je?

Met het Essentials Elite abonnement krijg je elk kwartaal 30 scherpe scheerblades thuisgestuurd. Elk mesje gaat ongeveer 3 scheerbeurten mee. Daarnaast ontvang je ook onze ambachtelijke scheerzeep en een flacon met onze Eau de Cologne 'Nonchalant en Ambitieus'. Voor dit luxe pakket met scheerverzorging betaal je slechts € 12,95,- per maand. Wil je meer info over de producten die je periodiek ontvangt. Kijk dan op onze productenpagina.

Levering per kwartaal

Je ontvangt jouw scheerverzorging elke 3 maanden vanaf het moment dat je abonnement ingaat en je jouw bestelling hebt afgerond. Bestel je ook klassiek scheergerei? Dan ontvang je tegerlijkertijd ook jouw eerste kwartaal aan scheerverzorging. Het is ook mogelijk eenmalig het Essentials Elite pakket te bestellen, wanneer dit een cadeau is bijvoorbeeld.

Op de deurmat

Je pakket met aanvullende scheerverzorging komt gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te zijn. Daarnaast hoef je ook niet meer naar de winkel om je scheerproducten in te slaan.

Betaling met gemak

Bij Gaaf Geschoren krijg je goede scheermesjes voor een degelijke prijs. De betaling wordt geregeld via goed beveiligde automatische incasso en je hoeft dit dus maar 1 keer aan ons door te geven.

Eenvoudig wijzigen

Wanneer je een abonnement hebt op onze scheerverzorging dan zijn wij met trots jouw 'partner in shave'. Je krijgt van ons inloggegevens zodat je op onze website kunt inloggen op je eigen account. Hier kun je jouw abonnement beheren en wijzingen doorvoeren. Denk aan jouw abonnement pauzeren, opzeggen of downgraden naar een 'Essentials Basic' abonnement.

previous arrow
next arrow