Scheerabonnementen

Claim de badkamer voor altijd met een abonnement op Gaaf Geschoren. Elk kwartaal ontvang je een ruime aanvulling op je huidige scheerequipage. Je kunt kiezen uit een ‘abonnement op scheermesjes’ of een ‘abonnement op scheerverzorging’.

Partners in shave

Goede gewoontes moet je koesteren, daar moet je loyaal aan zijn. Echter, zonder de invloed of ondersteuning van de juiste partners, sneuvelen in deze hectische tijden goede gewoontes al snel. Als ‘Partner in Shave’ kan Gaaf Geschoren jouw klassieke scheergewoonte blijven ondersteunen. Naast scheergerei bieden wij namelijk ook de nodige scheerverzorging welke je periodiek ontvangt.

Jouw pakket met essentiële scheerbenodigdheden valt gewoon op de deurmat en betaling gaat automatisch. Een hoop gemak dus en de ervaring van een bezoek aan de barbier, maar dan thuis, elk keer opnieuw.

Abonnement op scheermesjes

Met het ‘Essential Basic’ abonnement ontvang je genoeg scheerblades om weer een compleet seizoen vooruit te kunnen. Je kunt het aantal scheermesjes altijd naar boven of naar beneden afstemmen, wel zo handig.

Met het Essentials Basic abonnement krijg je elk kwartaal 20, 30 of 40 scherpe scheerblades thuisgestuurd. Elk mesje gaat ongeveer 3 scheerbeurten mee.

Je ontvangt jouw scheerblades elke 3 maanden vanaf het moment dat je abonnement ingaat en je jouw bestelling hebt afgerond. Bestel je ook klassiek scheergerei? Dan ontvang je tegerlijkertijd ook jouw eerste kwartaal aan scheermesjes. Je krijgt van te voren altijd van ons bericht dat je bestelling eraan komt en wanneer deze zal plaatsvinden.

Je pakketje met scheerblades komt gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te zijn. Sterker nog, je hoeft niet meer naar de winkel en in de rij te staan om scheermesjes te gaan halen. Wat een gemak.

Bij Gaaf Geschoren krijg je goede scheermesjes voor een degelijke prijs. De betaling wordt geregeld via goed beveiligde automatische incasso en je hoeft dit dus maar 1 keer aan ons door te geven.

Wanneer je een abonnement hebt op onze scheerblades dan zijn wij met trots jouw 'partner in shave'. Je krijgt van ons inloggegevens zodat je op onze website kunt inloggen op je eigen account. Hier kun je jouw abonnement beheren en wijzingen doorvoeren. Denk aan het aantal te ontvangen scheerblades wijzigen, jouw abonnement pauzeren opzeggen of upgraden naar een 'Essentials Elite' abonnement.

previous arrow
next arrow
Slider

Abonnement op scheerverzorging

Met het ‘Essential Elite’ abonnement ontvang je periodiek een ruime aanvulling op je totale scheerverzorging. Geen overbodige luxe als je van stijlvol je lifestyle wil maken, maar hier weinig voor wil doen.

Met het Essentials Elite abonnement krijg je elk kwartaal 20, 30 of 40 scherpe scheerblades thuisgestuurd. Elk mesje gaat ongeveer 3 scheerbeurten mee. Daarnaast ontvang je ook onze ambachtelijke scheerzeep en een flacon met onze Eau de Cologne 'Nonchalant en Ambitieus'.

Je ontvangt jouw scheerverzorging elke 3 maanden vanaf het moment dat je abonnement ingaat en je jouw bestelling hebt afgerond. Bestel je ook klassiek scheergerei? Dan ontvang je tegerlijkertijd ook jouw eerste kwartaal aan scheerverzorging. Het is ook mogelijk eenmalig het Essentials Elite pakket te bestellen, wanneer dit een cadeau is bijvoorbeeld. Je krijg van te voren altijd van ons bericht dat je perodieke aanvulling eraan komt en wanneer deze zal plaatsvinden.

Je pakket met aanvullende scheerverzorging komt gewoon door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te zijn.

Bij Gaaf Geschoren krijg je goede scheermesjes voor een degelijke prijs. De betaling wordt geregeld via goed beveiligde automatische incasso en je hoeft dit dus maar 1 keer aan ons door te geven.

Wanneer je een abonnement hebt op onze scheerverzorging dan zijn wij met trots jouw 'partner in shave'. Je krijgt van ons inloggegevens zodat je op onze website kunt inloggen op je eigen account. Hier kun je jouw abonnement beheren en wijzingen doorvoeren. Denk aan het aantal te ontvangen scheerblades wijzigen, jouw abonnement pauzeren opzeggen of downgraden naar een 'Essentials Basic' abonnement.

previous arrow
next arrow
Slider