De kracht van een klassiek scheermes

Goede gewoontes moet je koesteren, daar moet je loyaal aan zijn. Echter, zonder de invloed of ondersteuning van de juiste partners om je heen sneuvelen in deze hectische tijden goede gewoontes al snel. Als “Partner in Shave” kan Gaaf Geschoren jouw klassieke scheergewoonte blijven ondersteunen. Naast ons scheergerei biedt Gaaf Geschoren namelijk ook de nodige verzorging, bestaande uit onze eigen exclusieve aftershave, scheerzeep en nieuwe scheermesjes. Zowel de aftershave als de scheerzeep zijn naar eigen recept en op ambachtelijke wijze in Nederland vervaardigt. Leveringen vinden plaats per maand of per seizoen. Het pakket met jouw essentiële scheerbenodigdheden valt gewoon op de deurmat en betaling gaat automatisch. Een hoop gemak dus en de ervaring van een bezoek aan de barbier, maar dan thuis, elk keer opnieuw.

De elegantie van een echte scheerkwast

Claim de badkamer voor altijd met dit abonnement op Gaaf Geschoren. Elke maand ontvang je een ruime aanvulling op je huidige scheerequipage van Gaaf Geschoren. Je ontvangt elke 10de van de maand een nieuwe “?” G.G. scheerzeep, nieuwe “Puik & Platinum” scheermesjes  en een nieuwe “Nonchalant & Ambitieus” G.G. aftershave. Jouw abonnement valt gewoon op de deurmat en betaling gaat automatisch. Een hoop gemak dus en de ervaring van een bezoek aan de barbier, maar dan thuis, elke dag opnieuw.

De complete selectie

Met de complete aanvulling op verzorging kan je jezelf een lange tijd vermaken. Naast een heleboel stijl bevat het pakket alle items uit de G.G. Formule 2 collectie. Scheer je elke dag met het verzwaarde, verchroomde, metalen scheermes. Gebruik een goed schuimende heerlijk ruikende scheerzeep die je aanbrengt met je verfijnde scheerkwast met robuust handvat. Met de kick van onze Eau de Cologne maak je jouw scheerervaring compleet. Dit abonnement is geen overbodige luxe als je van stijlvol je lifestyle wil maken, maar hier weinig voor wil doen. Elke maand jouw essentiële aanvulling gewoon bij jou op de deurmat.