Scheren op klassieke wijze

Wij zijn Jurjen, Coen en Tom, drie vrienden met een missie. De Nederlandse man een oude scheergewoonte te laten herontdekken ”scheren op authentieke klassieke wijze’. Dit doen we door het aanbieden van hoogwaardig scheergerei en het verstrekken van periodieke aanvullingen van luxe ambachtelijke scheerverzorging.

Drie vrienden met een goed idee

Het was een warme winter in 2014 dat we met zijn drieën tot het geniale idee kwamen om klassieke scheerpakketten aan de man te brengen in Nederland. We begonnen met een samengesteld scheerpakket, bestaande uit verschillende klassieke scheerproducten van bekende en onbekende merken. Een afgekeken concept uit Amerika waar het al enige jaren hoogtij viert.

De scheerpakketten werden op abonnementsbasis aangeboden, elke maand een nieuw pakket met nieuwe merken en producten. Scheerzepen, kwasten en krabbers in alle soorten en maten. Aftershave van matig tot slecht tot geweldig, we hebben alles voorbij zien komen.

Het inspireerde ons tot het opzetten van een nieuwe hoogwaardige lijn van klassieke scheerproducten, onze eigen lijn. Eersteklas klassiek scheergerei, het mooiste cadeau voor de man, gepersonaliseerd en met naam gegraveerd. ‘Partners in shave’ houden hun klassieke scheergewoonte in stand doordat ze periodiek worden voorzien van onze ambachtelijke luxe scheerverzorging die we op abonnementsbasis verstrekken. Zo hopen we zoveel mogelijk mannen te inspireren met het klassieke scheren.